Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit în trafic, pentru control, mai mulțișoferi care s-au urcat băuți la volan. Doi dintre ei s-au ales cu dosar penal.
Polițiștii au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 66 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, polițiștii de la Formațiunea Rutieră Găești au depistat un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Dragodana, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Din verificări a reieșit că acesta avea o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, polițiștii au stabilit că șoferul rula cu o viteză peste limita legală prevăzută pentru acel sector de drum, motiv pentru care au fost dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
„Bărbații au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice. Pe numele celor doi, polițiștii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Articolul precedentCrucea Roșie Dâmbovița, participare la exercițiul medical NATO, Vigorous Warrior ’19
Articolul următorAcuzat de tentativă de omor, un târgoviștean a fost reținut