Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poiana au identificat doi tineri din Potlogi, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt. Cei în cauză sunt bănuiți că, în data de 14 iunie ar fi sustras 3 biciclete parcate într-un spațiu special amenajat în fața unui local de recreere și divertisment din Poiana.
„Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părților vătămate. Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracțiuni, polițiștii vă recomandă: Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt! Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei. Unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să acopere cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei. Prin acest mod se elimină şi riscul de a vă fi sustrase roţile! Corpul fix de care va fi asigurată bicicleta trebuie să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls ori pentru a nu fi ridicată bicicleta deasupra acestuia. Nu vă lăsaţi niciodată bicicleta neasigurată, nici măcar pentru câteva secunde”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Articolul precedentO singură lovitură de pumn i-a fost fatală. Agresorul a fsot reținut și este acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte
Articolul următorNu mai scăpăm de furtuni și ploi. Coduri Galbene, pentru Dâmbovița, până în 18 iunie