O societate comercială din Târgoviște a făcut o donație record, în valoare de apriximativ 500.000 de lei, către Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Donația a fost făcută sub formă de aparatură medicală.

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (UPU)

O societate comercială din Târgoviște, ce nu are nicio legătură cu domeniul medical ( produce bare metalice) a făcut o donație record, către cea mai mare unitate spitalicească din județul Dâmbovița. Valoarea totală a aparaturii este de aproximativ 500.000 de lei.

FotoHală de producție, firmă ce a efectuat donația către spital

„Ecograf multidisciplinar cu sondă pentru glanda tiroidă, ecograf portabil, 10 monitoare pentru funcții vitale, 8 electrocardiografe, un laser terapeutic, două aparate pentru electroterapie și un aparat ce, cu ajutorul curenților de înaltă frecvență, permite tratarea durerilor articulare fără intervenție chirurgicală.” Este lista aparatelor donate către spital, după cum au declarat reprezentanții societății ce a făcut donația.

Aparatele au fost achiziționate după ce administrația spitalului târgoviștean a înaintat o listă de necesar către firma ce a făcut sponsorizarea.

Articolul precedentUrs alungat de săteni cu mașinile, la Bezdead
Articolul următorTrezoreria eliberează extrase de cont în format electronic