Poliţiştii din cadrul Secției nr. 13 Poliție rurală Titu au oprit, ieri, pentru control, pe raza localităţii Potlogi, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Prahova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus nu figura cu număr de înmatriculare atribuit pe teritoriul României, acesta fiind radiat din circulație din cursul anului 2018.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPrimarul Sectorului 1, Clotilde Armand: Îl vom acționa în instanță pe directorul general adjunct al Romprest pentru toate calomniile
Articolul următorDiana Șoșoacă a rămas fără sprijin politic din partea AUR pentru indisciplină. Un alt parlamentar a fost EXCLUS – Explicațiile conducerii AUR