Acasă Actual Dosar penal pentru un minor din Dâmbovița fără permis de conducere prins...

Dosar penal pentru un minor din Dâmbovița fără permis de conducere prins la volanul unei autoutilitare

 

Un adolescent din localitatea Românești, de 17 ani, fără permis de conducere, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Nefericitul eveniment rutier a avut loc luni după-amiază, pe drumul județean 711 D, pe raza localității Poiana.

“La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poiana s-au sesizat cu privire la faptul că în localitate s-a produs un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 17 ani, din Românești, care nu poseda permis de conducere, ar fi condus o autoutilitară pe drumul județean 711D, din localitatea Poiana, și ar fi intrat în coliziune cu o altă autoutilitară parcată în dreptul unui imobil.

În urma coliziunii nu au fost persoane rănite, evenimentul rutier fiind soldat doar cu pagube materiale.

Totodată, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita