În doar două zile, polițiștii dâmbovițeni au întocmit patru dosare penale pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Fără permis, beți la volan sau cu numere de înmatriculare false, așa au fost descoperiți cei trei proaspăt „posesori” de dosare penale.

Infracțiunile constatate, de către polițiștii dâmbovițeni, au avut loc doar în ultimele două zile, 5-6 ianuarie 2019. Astfel:

„Unul dintre aceștia a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat a fost surprins în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar altul, având suspendat dreptul de a șofa.

De asemenea, un alt bărbat din Dragomirești este cercetat de polițiștii Serviciului Rutier după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism care avea atribuit în fals un număr de înmatriculare ce aparținea unui alt autovehicul. Totodată, în cazul autoturismului, plăcuțele și certificatul de înmatriculare au fost retrase la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2018.”

Informare IPJ Dâmbovița

Articolul precedentUn autoturism a ieșit în decor, pe DN 71
Articolul următorȘoferiță prea grăbită. A intrat cu mașina pe câmp