Încă 10 dâmbovițeni au fost depistați că erau branșați ilegal la rețeaua de energie electrică. este vorba de branșamente ilegale din Târgoviște. În urmă cu o săptămână alte 15 persoane, din bălteni, comuna dâmbovițeană Conțești se aleseseră cu dosar penal pentru aceiași infracțiune.

 

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în colaborare cu reprezentanții societății de distribuție a energiei electrice, au depistat zece persoane, din localitate, care sustrăgeau energie electrică prin branșamente ilegale.

Pe numele tuturor, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Imagine

Foto– Intervenție Bălteni, 6 decembrie 2019

În urmă cu exact o săptămână alte 15 persoane se aleseseră cu dosare penale tot pentru furt de energie electrică. la vremea respectivă angajații societății de distribuție a energie electrică au mers însoțiți de „mascați” pentru a realiza decuplarea celor ce sustr[geau energie electrică, prin branșamente ilegale. (detalii aici www.realitateadedambovita.net)

Articolul precedentFacilități fiscale de la ANAF.Cum poți să scapi în totalitate de „obligațiile accesorii”
Articolul următorPeste 6000 de articole pirotehnice confiscate de polițiștii dâmbovițeni. Doi bărbați s-au ales cu dosar penal