Continuă sărbatoarea pentru mulți dintre dâmbovițeni, care „uită” că sancțiunile pentru șofatul în condiții de ebrietate sau fără carnet este interzis. Alți cinci dâmbovițeni s-au ales cu dosar penal. Un tânăr a reușit să provoace pagube altor trei participanți la trafic, în chiar centrul Târgoviștei, după ce a condus în stare avansată de ebrietate.

Incidentul de la Târgoviște a avut loc în seara zilei de 3 ianuarie 2020. Conform polițiștilor dâmbovițeni:

Imagine

Foto– Accident Târgoviște-3 ianuarie 2020 (sursa foto-captură, postare facebook MDI Tv)

„Polițiștii de la Biroul Rutier Târgoviște au depistat un bărbat de 32 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, ar fi provocat un accident de circulație, soldat cu avarierea a patru autoturisme.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.”

În perioada 2-3 ianuarie a.c., polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a cinci bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, doi dintre aceștia au fost depistați joi, 2 ianuarie a.c., în timp ce conduceau autoturisme, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, un alt bărbat este cercetat de polițiști întrucât i-ar fi încredințat unuia dintre aceștia autovehicul pentru a-l conduce pentru drumurile publice, cunoscând faptul că nu deține permis de conducere.

În dimineața zilei de 3 ianuarie a.c., polițiștii din Găești au surprins un bărbat din Dragodana în timp ce conducea un autoturism având suspendat dreptul de a șofa.

Articolul precedentCod galben de vânt și ninsoare în zona de munte și Moldova (04-06 ianuarie 2020). Zona montană din DB afectată.
Articolul următorFoto| Impresionant! Trei tone de droguri confiscate de polițiști, în 11 luni, în 2019, în România