În ultimele 24 de ore alți doi dâmbovițeni s-au ales cu dosar penal pentru încălcarea legii circulației pe drumurile publice. Ca și în alte cazuri este vorba de consum de alcool la volan sau conducerea unui autovehicul radiat, pe drumurile publice.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au oprit pe raza localității Brezoaele un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autovehiculul era radiat din circulație.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat pe drumul județean 401A, pe raza localității Merii, un bărbat în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor doi, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.”

Articolul precedentCetățean egiptean arestat, după ce a șantajat mai mulți români cu publicarea unor imagini indecente pe internet
Articolul următorDouă persoane rănite într-un accident la Târgoviște