Trei tineri dâmbovițeni vor plăti destul de scump teribilismul și inconștiența. Cei trei s-au ales cu dosare penale, după ce au sustras o mașină de la tatăl unuia dintre ei și, în plus, au condus autovehiculul, pe drumurile publice, fără a avea niciunul permis de conducere.

Polițiștii dâmbovițeni au întocmit mai multe dosare penale, în perioada 2-3 martie 2019, pe numele unor bărbați, bănuiți de comiterea unor infracțiuni la regimul rutier. Trei dintre aceștia au fost depistați la Găești. Conform IPJ Dâmbovița:

„Trei tineri, care nu dețineau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule, au fost depistați în timp ce conduceau un autovehicul pe raza localității Găești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul ar fi fost sustras în scop de folosință de către unul dintre aceștia, de la tatăl său, fiind încredințat celorlalți 2 pentru a-l conduce pe drumurile publice.”

În afara celor trei, în același interval, alți doi conducători auto, din Dâmbovița, s-au ales cu dosar penal.

„Astfel, unul dintre aceștia a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deși se afla în stare de ebrietate. Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat din Ghergani, care avea anulată exercitarea dreptului de a șofa,  a fost surprins conducând un autoturism pe raza localității Răcari.”

Conform IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentȘef nou la IPJ Dâmbovița
Articolul următorSorana Cîrstea intră în calificările pentru tabloul principal la „Indian Wells”