Federația Română de Baschet a anunțat lotul de 14 jucătoare ce se vor pregăti pentru meciurile cu Danemarca și Cehia, din preliminariile campionatului european 2021. Două foste jucătoare (chiar dacă ele apar ca făcând parte din lotul echipei CSM Târgoviște) și alte două, ce încă evoluează la CSM Târgoviște, vor face parte din echipa convocată la pregătiri.

Conform Federației Române de Baschet:

Sursa fotofrbaschet.ro

În perspectiva meciurilor cu Danemarca si Cehia, din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers, staff-ul tehnic al echipei nationale feminine, format din Ayhan Avci, Muge Berkalp si Miruna Crasnic a decis sa cheme in pregatiri 14 sportive.

Acestea sunt:

Annemarie Godri-Parau (ACS Sepsi-SIC)

Tunde Kilin (Universitatea Cluj-Napoca)

Alina Podar (CSM Satu Mare)

Carla Popescu (CSM Satu Mare)

Claudia Cuic (Galatasaray Istanbul)

Romina Filip (CSTBv Olimpia CSU Brasov)

Gabriela Irimia (CSM Targoviste)

Gabriela Marginean (Cukurova Basketbol)

Nora Demeter (ACS Sepsi-SIC)

Alexandra Ghita (CSM Targoviste)

Nicolett Orban (ACS Sepsi-SIC)

Elisabeth Pavel (Basket Costa x l’Unicef)

Adina Stoiedin (CSM Satu Mare)

Ashley Walker (Passalacqua Basket Ragusa)

Echipa nationala se va reuni pe 9 noiembrie 2019 la Timisoara, urmand sa dispute partida impotriva Danemarcei pe 14 noiembrie, de la ora 18:00.

FotoAlexandra Ghiță(stânga) și Gabriela Irimia(dreapta)

Sursa fotocsmtargoviste.ro

În afara celor două jucătoare nominalizate ca făcând parte din lotul celor de la CSM Târgoviște (Gabriela Irimia și Alexandra Ghiță-foto) alte două jucătoare din contingentul de 14 convocate la pregătiri au evoluat până de curând la CSM Târgoviște, dar au ales să părăsească în această vară echipa. Este vorba de Tunde Kilin și Carla Popescu.(foto mai jos).

Foto-Carla Popescu (stânga), Tunde Kilin (dreapta)

Sursa foto-csmtargoviste.ro

Dealtfel, acestea sunt prezentate pe site-ul clubului Târgoviștean ca făcând parte în continuare din lot. evident este vorba doar de neactulizarea site-ului cu ultimele informații, cele două fiind oficial transferate la alte echipe.

Articolul precedentMilitarii veterani de la AMMVD, consiliați psihologic de căre specialiștii din MApN
Articolul următorPoliția avertizează. Sancțiuni mai mari pentru cei ce folosesc telefonul la volan.Reguli noi din 12 octombrie