Polițiștii din Dâmbovița au acționat, zilele trecute, pentru depistarea și sancționarea celor care nu respectă regimul produselor toxice și de uz fitosanitar. Astfel, un bărbat și o femeie, din Târgoviște, au fost depistați în timp ce comercializau produse de protecție a plantelor, fără a deține certificat de înregistrare, conform legii.
„Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu specialiști din cadrul Unității Fitosanitare Dâmbovița, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul operațiunilor cu produse toxice și de uz fitosanitar. Astfel, un bărbat și o femeie, din Târgoviște, au fost depistați în timp ce comercializau produse de protecție a plantelor, fără a deține certificat de înregistrare, conform legii.Totodată, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 14 flacoane de erbicid, 3 flacoane de insecticid și 10 pachete de insecticid”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Pe numele acestora, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice.
Articolul precedentSumă mare de bani, furată dintr-o gospodărie din Moreni de către doi minori
Articolul următorRazie la Pucioasa și Mătăsaru. Ce au descoperit polițiștii