Accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două victime, doi tineri, care cel mai probabil pe fondul neatenției, au intrat în coliziune!

În cursul serii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul că, pe raza localității Aninoasa, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că pe drumul national 71, pe raza localității Aninoasa, un tânăr de 20 de ani, in timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat in coliziune cu un alt automobil, condus de un tânăr de 19 ani. Ulterior producerii coliziunii, unul dintre vehicule a fost proiectat intr-un alt autoturism, condus de un alt tânăr de 20 de ani.

Două persoane (conducători auto) au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale, fara a rămâne internate la spital.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal si efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpa, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentÎntâlnire de urgență la Ministerul Educației! Redeschiderea școlilor și vaccinarea profesorilor – pe agenda discuțiilor
Articolul următorCHECK-IN. Casă veche de peste un secol, salvată de la demolare