Tehnicianul sârb Dragan Nesic a revenit pe banca tehnică a echipei de volei a CSM Târgoviște. Nesic este pentru a treia oară antrenor la Târgoviște.

Foto– Dragan Nesic (stânga) și Crsiatian Savu, director CSM Târgoviște (dreapta)

Conducerea CSM Târgoviște, a anunțat, printr-o postare pe facebook, că noul antrenor al echipei de volei este Dragan Nesic. Totodată, actualului antrenor, Valerijan Luka, conducerea îi mulțumește pentru perioada petrecută la cârma echipei.

„Bine ai revenit, Dragan Nesic, mulțumim Luka Valerijan!

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a ajuns la un acord de principiu cu tehnicianul sârb Dragan Nesic pentru a pregăti echipa de volei feminin în sezonul 2019-2020.
Este pentru a treia oară când Dragan Nesic va antrena formația noastră!
Totodată, conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște ține să-i mulțumească domnului Luka Valerijan pentru rezultatele obținute la cârma echipei noastre și să-i ureze mult succes în continuare!”

Se spune în postarea celor de la CSM Târgoviște.

Foto– Luka Valerijan

Dragan Nesic a mai antrenat la CSM Târgoviște în sezonul 2014-2015 (medalie de argint în divizia A1) și 2016-2017 (medalie de bronz în divizia A1). Cu Valerijan Luka la timonă, CSM Târgoviște a obținut locul trei în campionat (sezonul 2018-2019) și medaliile de argint în Cupa României (sezonul 2018-2019)

Articolul precedentUpdate-Video| Inundații la Niculești. Intervin pompierii de la ISU Dâmbovița
Articolul următorCodul Portocaliu înlocuit de Codul Galben, în nordul județului Dâmbovița