Alina Cocârlă, o jandarmeriţă de 35 de ani, a murit la trei luni după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Femeia era plutonier major de jandarmi.

„Din păcate, am încheiat o zi care a început frumos, cu o veste tristă. In aceasta seară, colega noastră, plutonierul major Alina Cocârlă, purtătorul de cuvânt al Şcolii de Aplicaţie pentru Ofiţeri Jandarmi „Mihai Viteazul” Bucureşti a trecut la cele veşnice. O fată mereu veselă şi optimistă, cu zâmbetul pe buze şi plină de viaţă, aşa va rămâne în amintirea noastră. Rămas bun dragă colegă! Sperăm să ajungi într-o lume mai bună, fără suferinţă şi fără răutate. Dumnezeu sa o ierte!”, au scris pe Facebook reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi.

Era plutonier major de jandarmi şi lucra la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri „Mihai Viteazul” din Bucureşti.

Trupul ei neînsufleţit a fost la Capela Bisericii „Sf. Ilie” din Găeşti. Luni, 4 martie, va fi condusă pe ultimul drum şi va fi înmormântată cu onoruri militare la Biserica Cioflec.

„Deplângem trecerea în eternitate a colegei noastre plt.maj. Cocîrlă Alina. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a transmis și Jandarmeria Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentReport uriaș la Loto 6/49. Rezultatele extragerii de duminică, 3 martie
Articolul următorA.Țuțuianu acuză Primăria Târgoviște de șicane, la adresa PRO România. Război total Țuțuianu-Plumb