După ce, în urmă cu o săptămână, administratorii drumurilor județene și naționale, ce străbat județul Dâmbovița, au fost amendați de polițiștii rutieri, în aceată săptămână au fost sancționați din nou. Este vorba de sancțiuni vizând neasigurarea corespunzătoare a marcajelor rutiere.

Conform informării IPJ Dâmbvovița, acțiunile de verificare, din data de 27 decembrie 2018, s-au soldat cu următorul bilanț:

„În urma neregulilor din teren, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale administratorului drumurilor naționale din județul pentru nerealizarea ori nemenținerea în stare corespunzătoare a marcajelor rutiere, deficiențele fiind descoperite pe drumul național 61- Găești, pe drumul național 71- Pucioasa și  pe drumul național 71- Fieni.

Totodată, o altă amendă a fost aplicată administratorului drumurilor județene ca urmare a neasigurării viabilității părții carosabile, respectiv a drumului județean 701-podul ce traversează râul Argeș.

De asemenea, o altă sancțiune contravențională a fost aplicată unității administrativ-teritoriale pentru nesemnalizarea corespunzătoare a trecerii la nivel cu calea ferată pe drumul județean 701-Titu.

Două societăți comerciale care executau lucrări în zona drumului public, nesemnalizate conform standardelor în vigoare, au fost sancționate contravențional.  Valoarea tuturor amenzilor se ridică la 21.315 lei.”

Comunicat de presă IPJ Dâmbovița

În urmă cu aproximativ două săptămâni, constructorul, ce ar fi trebuit să finalizeze reabilitarea drumului de centură a Municipiului Târgoviște, a fost amendat, tot de către polițiștii rutieri dâmbovițeni, cu suma de 29.000 de lei, pentru gropile din astfalt, ce afectează siguranța traficului.

Articolul precedentSe mențin atenționările, pentru traficul auto, către zona Padina-Peștera, din Bucegi
Articolul următorDescoperire importantă de monede în Dărmănești. Se crede că datează din timpul dacilor