Târgoviștea a câștigat duelul cu Aradul, disputat de ziua națională, în campionatul feminin de baschet. La Târgoviște, gazdele s-au impus cu scorul de 71-63.

Partida disputată în Sala Sporturilor din localitate, a fost o revanșă a târgoviștencelor, ce aveau de răzbunat eșecul din ultima confruntare cu Aradul, meci disputat în deplasare. Partida de la Târgoviște, din data de 1 decembrie, a părut și de această dată că se va încheia cu victoria echipei din Arad. Asta pentru că, după primul sfert, oaspetele conduceau cu 19-15.

A fost singurul sfer câștigat de oaspete. Până la pauza mare CSM-ul și-a revenit și a reușit să câștige sfertul secund la o diferență de 12 puncte (24-12).

În cea de-a doua jumătate a meciului oaspetele din Arad nu au reușit decât temporar să micșoreze diferența pe tabelă astfel că la final scorul partidei a fost:

CSM Târgoviște- ICIM Arad 71-63 (15-19, 24-12, 15-15,17-17)

Cea mai prolifică marcatoare a gazdelor a fost, încă o dată, „veterana” (foto) Anca Stoenescu (35.01 minute jucate), autoare a 18 puncte. De la oaspete, B.Hadzovic autoare a 26 de puncte, a fost cea mai bună marcatoare a partidei.

De această dată diferența a fost făcută de jucătoarele de pe bancă (n.r. cele ce nu au făcut parte din primul „cinci”). Gazdele au avut 26 de puncte marcate, în vreme ce „banca” oaspetelor din Arad nu a reușit decât 9. Cu patru jucătoare ce au jucat cel puțin 30 de minute efectiv, Aradul nu a putut ține pasul, în special pe finalul meciului.

Articolul precedentFoto-Video| Centenarul altfel. Ziua națională, cu flori și cântece patriotice la statuia lui Vlad Țepes
Articolul următorVIDEO Cum au sărbătorit răcărenii Ziua Națională a României