Chindia Târgoviște a încheiat cantonamentul din Antalya și implicit și perioada de meciuri amicale. Antrenorul târgovistenilor, Viorel Moldovan, a avut la dispoziție aproape tot lotul în cantonamentul din Turcia, inclusiv cei patru nou veniți la echipa dâmbovițeană. Doar Frank Yameogo a lipsit de la pregătirea echipei.

Imagine

Sursa foto-AFC Chindia Târgoviște (cantonament Antalya,23 ian.2020)

Chindia Târgoviște a încheiat cu un bilanț mai mult decât mulțumitor cantonamentul din Turcia. Cinci partide fără înfrângere, din care patru victorii și un egal:

3-0 cu Mardinspor (Turcia liga 5)

3-0 (1-0) și cu Neftchi Kochkor (Kârgâzstan) 

0-0 cu FC Sochi (Rusia, Premier League)

3-0 cu Spartaks Jurmala (Letonia,prima ligă)

 3-1 cu Rotor Volgograd (Rusia)

Imagine

Viorel Moldovan a avut la dispoziție toți jucătorii, inclusiv noile achiziții (Barbu, Pitfor,Bradley Diallo și Valmir Berisha ). Ultimii doi prezenți doar la ultimul meci de pregătire (cu Rotor Volgograd). Doar un singur jucător a absentat. Este vorba de Franck Yameogo (foto) ce a fost nevoit să rămână acasă (la Aninoasa) din cauza că viza acestuia pentru Turcia nu a putut fi eliberată la timp.

Primul meci oficial, al celor de la Chindia Târgoviște, va avea loc în data de 2 februarie, la Ploiești, unde târgovistenii vor întâlni FC Botoșani, în etapa a 23-a a ligii I de fotbal.