Senatorul PSD Ecaterina Andronescu intervine în scandalul înregistrărilor care zguduie PSD. Amintim că senatorul Adrian Țuțuianu a intrat în atenția conducerii PSD după ce mai multe înregistrări cu el criticând dur mai mulți membri ai guvenrnului Dăncilă au ajuns în spațiul public.

”Eu nu sunt membră a CEx-ului, însă părerea mea este că Adrian Țuțuianu nu trebuie să fie nici exclus și nici sancționat. Amintesc tuturor că libertatea de exprimare este un drept garantat de Constituție pentru fiecare dintre noi. Libertatea de exprimare este un drept fundamental care trebuie respectat oriunde, cu atât mai mult în politică.

Desigur, e necesar ca nemulțumirile să fie discutate și soluționate în cadrul CEx-ului, însă nu cred că se poate pune problema excluderii sau a sancționării. Trebuie să mai lucrăm la comunicarea din partid, astfel încât să aplanăm astfel de situații în cadrul forurilor de conducere, însă libertatea de exprimare trebuie respectată fără nici cea mai mică problemă. Pe de altă parte, să nu se uite că Adrian Țuțuianu nu a ieșit în presă pentru a face astfel de declarații, el a vorbit în cadrul unei ședințe dintr-o organizație a PSD. Că respectivele înregistrări au ajuns în presă, asta-i o altă problemă, dar Țuțuianu a vorbit în interiorul partidului, nu în exteriorul acestuia, iar aspectul acesta trebuie să-l luăm cu toții în considerare”, a declarat Ecaterina Andronescu, pentru PSnews.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

Articolul precedentBărbat din Dâmbovița, reținut pentru lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate. Ce a făcut exact
Articolul următorUrmăriți internațional, reținuți în Dâmbovița