CSM Târgoviște face apel la sprijinul suporterilor într-o confruntare de campionat. Echipa dâmbovițeană întâlnește CS Știința Bacău, în prima ligă de volei feminin, iar miza întâlnirii o reprezintă doar locul trei, la finalul actualei ediții de campionat.

Partida din cadrul etapei a XVI-a, a primei ligi feminine de volei (divizia A1) are loc în data de 2 martie, la Târgoviște, de la ora 18.00. Târgoviștencele împart momentan locul trei în clasament cu echipa din Bacău, fiecare având 21 de puncte. Cum până la finalul campionatului regulat mai sunt doar trei etape, partida dintre cele două este decisivă ,pentru ocuparea celei de-a treia poziții. Clubul târgoviștean solicită, prin intermediul unui comunicat de presă, remis către media, suportul fanilor, pentru această partidă.

„Sâmbăta, ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgoviște va avea loc un important meci de volei feminin între CS Municipal Târgoviște și Știința Bacău. Cele doua formații sunt adversarele directe în lupta pentru ocuparea locului al treilea în Divizia A1, iar o victorie a formației noastre i-ar oferi o șansă bună de a încheia actualul sezon competițional pe podiumul elitei voleiului feminin din România.

Accesul în Sala Sporturilor din Târgoviște pentru acest eveniment este gratuit.

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra. Vă așteptam cu drag!!!”

Se spune în acest comunicat.

În partida din turul campionatului, disputată la Bacău, în data de 2.12.2018, moldovencele au câștigat fără drept de apel (3-0, la seturi) (25|23,25|20,25|14).

Foto articolpartida tur, Știința Bacău-CSM Târgoviște 3-0, 02 dec.2018

Articolul precedentZeci de amenzi și flori confiscate de la comercianți fără autorizație, la Târgoviște
Articolul următorChindia câștigă la Pitești și revine pe primul loc în liga a II-a