Coronavirusul ajunge în din ce în ce mai multe comunități rurale din Dâmbovița. O asistentă medicală, ce lucrează la „Matei Balș” ,în București, reprezintă primul caz de coronavirus din comuna dâmbovițeană Produlești. Anunțul a fost făcut de primarul localității printr-o postare pe facebook.

Foto 1- Primărie Produlești

„Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în comuna Produlești vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri. Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”, a scris, pe pagina personală de facebook, primarul comunei Produlești, George Georgescu.

Conform surselor, este vorba de o femeie de 36 de ani, ce lucrează ca asistent medical la spitalul „Matei Balș” din Capitală.

În Dâmbovița sunt confirmate 27 de cazuri de coronavirus ( 8 aprilie 2020) fiind vorba de persoane din Corbii Mari, Ciocănești, Titu, Lungulețu și Bucșani. La care se adaugă cazul de la Produlești.

Articolul precedentCasă distrusă de flăcări la Tătărani, în Dâmbovița. Focul a fost pus intenționat
Articolul următorO tânără de 19 ani suspectată că și-a dat foc locuinței, la Tătărani