Polițiștii rutieri, sprijiniți de efective de la ordine publică, au desfășurat un control pentru verificarea legalității activităților de transport mărfuri și persoane. Acțiunea a vizat și transportul școlar.

„La data de 20 februarie, polițiștii rutieri, în colaborare cu efective de la ordine publică, au acționat pentru depistarea și sancționarea ilegalităților din domeniul transportului de mărfuri și persoane. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, au retras 3 certificate și 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare. În cazul a 2 autovehicule, s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare. Activitățile polițiștilor au vizat și verificare legalității desfășurării transportului școlar”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

În total au fost controlate 112 autovehicule, dintre care 53 destinate transportului de elevi.

Pentru ilegalitățile constatate, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, dintre care 9 conducătorilor vehiculelor destinate trasnportului școlar.

De asemenea, au fost retrase 3 certificate și 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare, iar în cazul a 2 vehicule s-a dispus măsura suspendării dreptului de utilizare.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentEdiția cu numărul 3 a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia”
Articolul următorMandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști