Minunea nu s-a produs, pentru echipa de volei feminin a CSM Târgoviște. Reprezentanta României, în Cupa CEV, a fost eliminată din competiție, după ce a pierdut și returul partidei cu Galatasaray Istanbul.

În Turcia, echipa târgovișteană pornea cu șanse reduse, aproape minime, de a obține calificarea în faza următoare a competiției. Asta după ce, pe teren propriu, într-o partidă ce a adus la sala Sporturilor din Târgoviște mai mulți specatori la un meci de volei, ca niciodată până atunci, târgoviștencele pierduseră categoric, cu 0-3, la seturi.( CSM Târgoviște- Galatasaray Istanbul, 23-25,21-25,24-26)

În returul de la Istanbul, disputat astăzi (04.12.2018), gazdele nu le-au dat nicio speranță târgoviștencelor. Galatasaray Istanbul- CSM Târgoviște 3-0 (25-22,25-19,25-16)

CSM Târgoviște este la a treia înfrângere consecutivă cu scorul de 3-0. În afara înfrângerilor cu Galatasaray, CSM-ul pierzând cu același scor și partida din campionat disputată în deplasare cu Știința Bacău.

Fotoimagini meci tur disputat la Târgoviște

Articolul precedentAdolescent căutat de Poliție. A plecat la liceu și nu a mai revenit, la centrul unde era instituționalizat
Articolul următorDeschiderea Sărbătorilor de Iarnă, marcată printr-un spectacol de colinde „De Moș Nicolae”, la Târgoviște