Mai multe localități din Dâmbovița vor rămâne fără apă în zilele de 25 și 26 martie penru efectuarea unor revizii la rețeaua de transport și la rezervoarele de înmagazinare.

În data de 25 martie, localitățile Tătărani, Priboiu și Caprioru din comună Tătărani nu vor avea apă între orele 8:00 – 22:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de înmagazinare, iar între orele 8.00-18.00, nici localnicii din satul Gheboieni, comună Tătărani.

Aceeași operațiune, de igienizare a rezervoarelor, va avea loc și la Puntea de Greci, Petrești și Coadă Izvorului din comună Petrești, tot în dată de 25 martie, între orele 06:00 – 20:00.

Luni, 25 martie, va fi oprită apă și la Cândești Deal, Dragodănești și Sturzeni din comună Cândești, între orele 08:00 – 20:00, tot pentru igienizarea periodică a rezervorului de înmagazinare a apei, iar între orele 6.00-20.00 va fi aplicată aceeași procedură rezervorului care deservește comună Șelaru, așa că nici aici locuitorii nu vor avea apă în acest interval orar.

Tot în aceeași zi, va fi oprită apă în Șelaru, Între orele 06:00 – 20:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de înmagazinare a apei. La fel se întâmplă și în localitățile Tătărani, Priboiu și Caprioru din comună Tătărani, între orele 08:00 – 22:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de înmagazinare a apei.

Pe 26 martie, locuitorii din Aninoasa și Doicești nu vor avea apă între orele 9.00 și 15.00 pentru că aici se vor desfășura lucrări de modernizare a stației de repompare. În aceeași zi, 26 martie, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă, Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița va sista furnizarea timp de 12 ore (8.00-20.00) în comunele Cobia și Dragomirești (satul Ungureni), Ulmi (satele Udrești, Colanu, Viișoara și Dumbravă).

Tot pe 26 martie, în intervalul orar 6.00-20.00 va fi igienizat rezervorul de apă de la Stația Pătroaia Deal, așa că locuitorii din Pătroaia Deal, Pătroaia Vale, Potlogeni Vale și Voia din comună Crângurile nu vor avea apă la robinete în acest timp.

De asemenea, în același interval orar (6.00-20.00) va fi sistată furnizarea apei potabile și în localitățile: Ionești, Gherghești, Potlogeni Deal și Greci din comună Petrești, tot pentru igienizarea periodică a rezervorului de aici.

Locuitorii sunt rugați să creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apă potabilă și se recomandă a nu se folosi apă în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentPoliţiştii din Găești, cei mai buni din cadrul IPJ Dâmbovița
Articolul următorAdrian Țuțuianu anunță că va fi pe lista PRO România, la alegerile europarlamentare