CSM Târgoviște a câștigat turul fazei a doua a Cupei României la volei feminin. În capitală, fetele antrenate de Valerijan Luka s-au impus de o manieră categorică, cu 3-0 la seturi.

Aproape fără istoric a fost turul cunfruntării, din faza a II-a a Cupei României la volei feminin, dintre echipa gazdă Dinamo București și CSM Târgoviște,

Echipa dâmbovițeană a profitat din plin de cele două transferuri din perioada de intersezon, croata Jelena Alajbeg și sârboaica Teodora Pusic. În special jucătoarea din Croația făcând diferența, în partida din Capitală.

Succesul, cu scorul de 3-0 ( 25-23, 25-21, 25-12) a fost obținut cu  mult mai lejer decât în precedenta confruntare dintre cele două echipe. Tot la București, în prima jumătate a lunii decembrie 2018, CSM Târgoviște se impunea greu (cu 3-2, la seturi).

Următoarea partidă, pentru echipa din Târgoviște, va fi în data de 19 ianuarie 2019, în campionat, pe terenul campioanei CSM București.

Articolul precedentTuriști israelieni rămași blocați în nămeți, după ce GPS-ul i-a îndrumat greșit
Articolul următorȘefii județului au chemat la discuții ANCOM pentru remedierea problemelor de semnal al telefoniei mobile