Federația Română de Handbal (FRH) mulțumește orașului Târgoviște, pentru organizarea partidei interțări de handbal masculin dintre România-Lituania. Deși a existat posibilitatea, la nivel teoretic cel puțin, ca organizarea Final-four-ului Cupei României de handbal feminin,  să fie atribuită tot Târgoviștei, oficialii federației au ales până la urmă Bistrița, pentru această competiție.

Organizarea și reacția spectatorilor ce au susținut remarcabil echipa națională, la meciul România-Lituania, încheiat cu victoria tricolurilor (28-23) a determinat Federația Română de Handbal să mulțumească public orașului Târgoviște.

Foto– Intonarea imnului România-Lituania, 11 aprilie 2019, Târgoviște-Sala Sporturilor

Sursa Foto www.frh.ro

„Federația Română de Handbal mulțumește tuturor autorităților locale din Târgoviște pentru modul în care ne-au susținut în organizarea meciului România – Lituania, desfășurat ieri, 11 aprilie 2019, la Sala Sporturilor Târgoviște.

Mulțumim, în special, publicului fantastic, care și-a dovedit susținerea și încrederea într-o Echipă Națională de Handbal tânără și de viitor.

Cetatea Târgoviște își continuă tradiția, fiind un model pentru toată țara. Hai, România!”

Se spune într-o postare de pe site-ul FRH.

Atmosfera de la Târgoviște și emulația creată în jurul handbalului de performanță, cu ocazia acestei partid,e a adus în discuție chiar organizarea la Târgoviște a Final Four-ului Cupei României, ediția 2018-2019, la handbal feminin. Chiar dacă inițial una dintre cele patru echipe calificate (CSM București, HC Zalău, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie ) ar fi trebuit să fie gazda competiției nu s-a ajuns la un numitor comun, astfel că s-a ales varianta unei locații neutre, moment în care și Târgoviștea, neconfirmat oficial, a avut o șansă.

Foto– CSM București- SCM Rm. Vâlcea, campionat, ediția 2018-2019

Sursa fotowww.gsp.ro

Până la urmă, decizia federalilor a fost ca ca „Final Four-ul Cupei României ”Fan Courier” – feminin să se dispute în localitatea Bistrița, în perioada 20 – 21 aprilie 2019.” după cum se precizează deasemenea într-o comunicare oficială, a celor de la FRH.

Articolul precedentPompieri pentru…câteva minute
Articolul următorTârgoviștean urmărit pentru furt calificat, prins la vama Nădlac