O femeie de 41 de ani, din Dâmbovița, cercetată pentru înșelăciune, a fost reținută de polițiștii prahoveni, în urma încercării acesteia de a păgubi pe cineva, la Bușteni. Schema ar fi fost pusă în aplicare în zona centrală a stațiunii de pe Valea Prahovei.

Polițiștii din Bușteni au fost sesizați, săptămâna trecută, cu privire la înșelăciune, de către victimă. Faptele se petrecuseră cu două zile înainte. „Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 11.30, persoana vătămată, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Libertății din Bușteni, în dreptul Primăriei ar fi fost abordată de o femeie care i-a spus că dorește să-i ofere mai multe bijuterii din aur și suma de 50 lei în memoria unei persoane, însă pentru asta trebuie să-și scoată bijuteriile personale pentru ca ea să i le pună pe celelalte. Persoana păgubită, după ce a făcut schimb de bijuterii cu aceasta, a verificat conținutul batistei înmânate de femeia în cauză, constatând faptul că în interior se aflau mai multe șervețele, nicidecum bijuteriile și cei 600 de lei sustrași”, explicau cei de la IJP.

Miercuri, aceștia au anunțat că dâmbovițeanca bănuită de comiterea înșelăciunii, depistată și audiată la finalul săptămânii trecute, a fost reținută pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentată unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Articolul precedentFlorin Cîțu și-a dat demisia de la șefia Senatului
Articolul următorFOTO Accident teribil în Ialomița – 4 morți și 5 răniți Plan roșu activat