O femeie de 83 de ani, ce domilia în localitatea dâmbovițeană Răzvad, a fost dată dispărută, în data de 30 decembrie. Femeia este de negăsit din data de 22 decembrie. Polițiștii fac apel la oricine deține informații despre aceasta să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Răzvad au fost sesizați cu privire la faptul că Pletea Constanța (vezi foto), de 83 de ani, a plecat voluntar de la locuința din Răzvad, unde domicilia fără forme legale, la data de 22 decembrie a.c., și nu a mai revenit.

Imagine

La data plecării, PLETEA CONSTANȚA purta o rochie lungă de culoare albastră, o haină verde-kaki, iar pe cap avea o basma de culoare albastră. De asemenea, aceasta purta șosete portocali și era încălțată cu pantofi sport albastri.

Semnalmente: 1.50 m înălțime, 50-59 de de kilograme greutate, față rotundă, păr alb, rar, tuns scurt, constituție slabă, ochi căprui, lipsă dantură. Femeia are o aluniță între sprâncene.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentDosare penale, chiar înainte de Revelion, pentru trei dâmbovițence
Articolul următorPolițiștii avertizează cu privire la articolele pirotehnice folosite de Revelion. Sancțiunile merg până la un an de închisoare