Noul arhitect șef al județului Dâmbovița este, de la 1 noiembrie, Teodor Bâte, fiului fostului primar al orașului. Bâte, în vârstă de 36 de ani, a precizat că din această postură își dorește să contribuie la dezvoltarea și progresul județului Dâmbovița.

„Voi sprijini, în limitele legii și ale deontologiei profesionale, orice demers pentru evoluția societății în care trăim. Nu va fi ușor, dar cu siguranță voi cauta de fiecare dată soluțiile cele mai bune și eficiente. Le mulțumesc noilor mei colegi din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița pentru modul profesionist și prietenos în care m-au primit în colectiv. Nu știu pentru cât timp voi desfășura această activitate – poate pentru o luna, un an sau mai mult. Dar sunt ferm convins și determinat să îmi desfășor activitatea cu responsabilitate, profesionalism și grijă față de cetățean. Consiliul Județean Dâmbovița și Direcția de Urbanism și Amenajarea Teritoriului a cărei activitate o voi coordona au multe obiective în implimentare, cele mai importante fiind proiectul administrativ “Dâmbovița 2025”, implementarea cu succes a proiectelor cu finanțare din fonduri europene și guvernamentale, dezvoltarea durabilă a stațiunii de interes național Peștera-Padina. De la terminarea facultății, în anul 2007, mi-am desfășurat activitatea în mediul privat, de aceea voi acordă o atenție deosebită oricărei inițiative de dezvoltare care vine din mediul privat, cunoscându-i necesitățile și încercând să o susțin”, a scris Teodor Bâte pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai mulțumit familiei pentru sprijin și și-a exprimat regretul că mama sa, farmacista Carmen Bâte a plecat din această lume.

„Le mulțumesc și le sunt recunoscător Arhitecților șefi de județ, care au fost înaintea mea, pentru activitatea pe care au desfășurat-o. Voi încerca să păstrez și să continui toate activitățile pe care le consider benefice, voi apela la sfaturile lor atunci când voi consideră că este necesar…Sunt conștient de faptul că nu orice solicitare care va veni, va putea fi soluționată favorabil, dar sper să am echilibrul necesar de a le explică acest fapt celor care sunt în situația respectivă și împreună să găsim soluțiile cele mai bune pentru o dezvoltare durabilă și coerentă a județului nostru. Regret profund că Mama mea nu a fost fizic astăzi alături de mine, dar știu că de acolo de Sus mă va veghea întotdeauna”, a mai spus Bâte.

Articolul precedentVraciul Constantin Mudava va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Central din Târgoviște
Articolul următorTITU. Arestat pentru influențarea declarațiilor