Chindia Târgoviște și CS Mioveni s-au confruntat într-o partidă amicală, pe terenul echipei argeșene. Echipa lui Viorel Moldovan a dominat partida, dar nu a reușit decât un rezultat de egalitate, la finalul celor 90 de minute joc.

Chindia a reluat partidele de pregătire, de după perioada de cantonament de la Mogoșoaia. Partida contra colegei de serie (din liga a doua) CS Mioveni a fost prima dintr-o serie de trei partide, pe care le au programate târgoviștenii, înaintea primului joc oficial, cu Aerostar Bacău, pe teren propriu, în data de 22 februarie.

Chindia a începul meciul în următoarea alcătuire:

 Aioani – Martac, Șandru, Dudea, Dumitrașcu – Nisipeanu, L. Mihai, Novac, Mihaiu – V. Alexandru, Cherchez.

Fotogol penalty C. Cherchez (min. 38)

Jucătorii lui Viorel Moldovan au dominat debutul de întâlnire, dar gazdele de la Mioveni au echilibrat partida, spre jumătatea primei reprize. Unica reușită, a primelor 45 de minute, i-a aparținut căpitanului oaspeților Cristi Cherchez, ce a deschis scorul, din penaly (min. 38).(FOTO)

La reluare gazdele au reușit să egaleze (min. 53), iar în finalul partidei Chindia a pus total stăpânire de joc. În ciuda numeroaselor ocazii, târgoviștenii nu au mai reușit să marcheze, astfel că scorul final a fost : CS Mioveni-Chindia 1-1 (0-1).

Următoarea partidă amicală, pentru Chindia, va fi în data de 9 februarie, tot în compania unei echipe din liga secundă și tot în deplasare, pe terenul celor de la Metaloglobus București.

Articolul precedentAplicațiile pe calculator, necunoscutele care și-au găsit rezolvare pentru dascălii târgovișteni
Articolul următorBărbat de 62 de ani, dat dispărut de polițiștii dâmbovițeni