Chindia Târgoviște și CS Mioveni s-au confruntat într-o partidă amicală, pe terenul echipei argeșene. Echipa lui Viorel Moldovan a dominat partida, dar nu a reușit decât un rezultat de egalitate, la finalul celor 90 de minute joc.

Chindia a reluat partidele de pregătire, de după perioada de cantonament de la Mogoșoaia. Partida contra colegei de serie (din liga a doua) CS Mioveni a fost prima dintr-o serie de trei partide, pe care le au programate târgoviștenii, înaintea primului joc oficial, cu Aerostar Bacău, pe teren propriu, în data de 22 februarie.

Chindia a începul meciul în următoarea alcătuire:

 Aioani – Martac, Șandru, Dudea, Dumitrașcu – Nisipeanu, L. Mihai, Novac, Mihaiu – V. Alexandru, Cherchez.

Fotogol penalty C. Cherchez (min. 38)

Jucătorii lui Viorel Moldovan au dominat debutul de întâlnire, dar gazdele de la Mioveni au echilibrat partida, spre jumătatea primei reprize. Unica reușită, a primelor 45 de minute, i-a aparținut căpitanului oaspeților Cristi Cherchez, ce a deschis scorul, din penaly (min. 38).(FOTO)

La reluare gazdele au reușit să egaleze (min. 53), iar în finalul partidei Chindia a pus total stăpânire de joc. În ciuda numeroaselor ocazii, târgoviștenii nu au mai reușit să marcheze, astfel că scorul final a fost : CS Mioveni-Chindia 1-1 (0-1).

Următoarea partidă amicală, pentru Chindia, va fi în data de 9 februarie, tot în compania unei echipe din liga secundă și tot în deplasare, pe terenul celor de la Metaloglobus București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here