Echipa de fotbal a CSȘ Târgoviște, ce evoluează în prima ligă de fotbal feminin, a ratat revirimentul, după ce reușise în urmă cu aproximativ o săptămână prima victorie din campionat. Pe terene propriu, elevele lui Mihai Tătăranu, au cedat fără drept de apel, 0-6, în fața celor de la Vasas Odorhei.

Foto– CSS Târgoviște (imagine de de arhivă)

Campionatul feminin de fotbal a ajuns deja la jumătatea turului (etapa a VI). Într-un campionat cu 12 competitoare, reprezentanta județului Dâmbovița, CSȘ Târgoviște, a avut un start nefericit de competiție cu patru înfrângeri consecutive. Părea că revenimentul s-a produs după etapa a V-a (12 octombrie) când elevele lui Mihai Tătăranu reușiseră, în deplasare, primele puncte din campionat, victorie în fața celor de la Selena SN Constanța (3-2).

Din păcate revirimentul nu a fost total. Într-o partidă disputată pe teren propriu, în etapa a VI-a (20 octombrie), târgoviștencele au cedat iar fără drept de apel (0-6, cu Vasas Femina Odorhei).

Foto– Clasament campionat feminin (sursa-frfotbal.ro)

După 6 etape, CSȘ Târgoviște ocupă locul 11, din 12 competitoare, cu doar 3 puncte acumulate. Următoarea etapă (a 7-a) CSȘ Târgoviște joacă pe terenul liderului Olimpia Cluj, echipă neînvinsă în actuala ediție de campionat (27 octombrie 2019).

Articolul precedent55 de incendii de vegetație uscată, în ultimele zile, în Dâmbovița
Articolul următorCampionatul național de off-road, din nou la Târgoviște -31 Oct.- 3 Nov. 2019