Intervenție spectaculoasă a polițistilor dâmbovițeni,în timpul acțiunii de combaterea faptelor antisociale, ce a avut loc în noaptea de 8-9 februarie. Un bărbat a fost reținut, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor, iar în încercarea de a scăpa de aceștia a lovit și o autospecială de poliție. Tânarul era băut, nu avea permis de conducere, iar mașina avea numere de înmatriculare false.

Imagine

Update

Tânarul, de doar 19 ani, ce a fost depistat conducând un autoturism radiat din circulație, pe DJ 711 E, la Cornești,în Dâmbovița se afla și sub influența substanțelor psihoactive.Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind banuit de săvârsirea infracțiunilor prevazute de art.334 alin. 1,art.334 alin.2,art.335 alin.1,art.336 alin.1,art.336 alin.2 din Codul Penal.

Știre inițială

Totul s-a petrecut în noaptea de 8-9 februarie,în timpul acțiunii desfășurate de IPJ Dâmbovița, pe linia combaterii  faptelor antisociale din județ. Pe raza localității dâmbovițene Cornești, polițistii au încercat sa oprească în trafic un autoturism în care se aflau mai mulți tineri.

Șoferul nu a oprit inițial la semnalul polițistilor, iar ulterior drumul i-a fost blocat de o autospecială de Poliție, procedându-se la imobilizarea ocupanților masinii ( mai mulți tineri). Șoferul a declarat  că a vrut să oprească, dar nu a văzut inițial semnalul polițiștilor.

Imagine

La testul cu aparatul etilotest, aparatul a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, asta după ce tânărul a încercat, în mai multe rânduri,   să evite testul spunând ca nu poate să sufle. ”Am băut trei beri”, a spus acesta. ”D-aia nu pot să suflu”, a mai adăugat acesta.

Ulterior polițiștii au aflat că tânărul nu posedă permis de conducere, acesta declarând cu nonșalanță că abia acum face școala de șoferi. Desemenea, plăcuțele de înmatriculare, de pe mașina in care se aflau tinerii opriți de polițisti, aparțineau unui alt autoturism.

Articolul precedentA ieșit din sala de jocuri de noroc și a omorât un om, cu o lovitură de bâtă. S-a întâmplat la Moreni (8-9 februarie)
Articolul următorAmenzi usturătoare pentru trei deținători de săli de jocuri de noroc, din Dâmbovița