Gest impresionant la Racari,în data de 1 mai. O asociație bucureșteană a venit în orasul dâmbovițean Răcari pentru a ajuta în lupta acestei comunitați contra COVID 19. La Răcari,în Dâmbovița, sunt 67 de cazuri de coronavirus confirmate, cele mai multe din județul Dâmbovița.

Imagine

Cei de la Sfix Europa au format un adevărat convoi moto și au însoțit un transport de materiale sanitare și alimente către Răcari,în data de 1 mai. Toate produsele au fost donate de cei de la asociatia bucureșteană la Răcari, unde este principalul focar de coronavirus din județul Dâmbovița.

Sursa foto articol-facebook, Marius Caravețeanu

La data de 1 mai, conform primarului de la Răcari, Marius Caravețeanu, în localitate erau confirmate 67 de cazuri de coronavirus. Majoritate (55) fiind în centrul medico-social din localitate (26 personal si 35 de pacienți). Cei de la Sfinx Europe au donat termometre, măști, mănuși, dezinfectanți dar și alimente, în special catre Centrul Medico-Social din Răcari, dar si către auoritățile locale (Poliție Natională, medicii de familie, poliție locală-către aceștia donația constând în măști, viziere sau mănuși).

Articolul precedentRecord! Ofițer de poliție judiciară reținut de DNA, după ce a cerut mită de 1,1 milioane de euro
Articolul următorCel mai mic număr de cazuri noi de coronavirus, din ultimele 5 săptămâni (165). Patru cazuri noi în Dâmbovița