Un puternic incendiu a izbucnit la o gospodărie din localitatea dâmbovițeană Brănești, în dupa amiaza zilei de luni, 27 aprilie. După doua ore de luptă cu focul, pompierii au reușit să stingă flăcarile, dar pagubele sunt importante. Din fericire nu au existat victime.

Imagine

Astăzi, 27 aprilie, în jurul orei 12.00, pompierii de la Detașamentul Pucioasa, al ISU Dâmbovița, au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Brănești.

După doua ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat dar pagubele materiale sunt mari. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de 100 mp, elemente de tâmplărie, piese de mobilier, obiecte de uz casnic și materiale textile, depozitate în interiorul locuinței și în pod.

În urma cercetărilor, spun pompierii dâmbovițeni, se pare ca incendiul s-a produs din cauza unui aragaz amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. Din fericire în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.