Ceasul oferit cadou Papei Francisc, de către premierul Viorica Dăncilă, din partea Guvernului României, este realizat la Pucioasa. Realizatorul, Augustin Matei, este absolvent de teologie se ocupă cu crearea de ceasuri personalizate și și-a făcut deja un nume în această industrie.

Foto1– Augustin Matei, foto 2– ceasul dăruit Papei Francisc

Augustin Matei (foto) locuiește în orașul dâmbovițean Pucioasa și, după cum chiar el a precizat, pe pagina personală de facebook, ceasul dăruit Suveranului Pontif este o creație specială cu multe simboluri:

„Dragi prieteni,
Cu smerenie si bucurie va spun ca Papa Francisc a primit un ceas Augustin. 
Pe cadranul ceasului este reprezentat Francisc de Assisi, inspirat dintr-o scena a unei fresce a marele pictor Giotto. 
Am inserat trei elemente, o roca de rodocrozit specifica Argentinei, o roca vulcanica de pe Etna si o farâma de Pamant Romanesc de la mine de acasa, din Pucioasa. Pe spate, pe rotorul mecanismului este “albastru de Voroneț”. ? 
Ceasul a fost comandat de Guvernul Romaniei si inmanat Suveranului Pontif de catre Premierul Romaniei.”

Ceasul realizat de Augustin Matei are o poveste specială ce a fost transpusă și într-un scurt material video, material ce se află și în cutia ceasului ce l-a primit Papa Francisc.(detalii aici)

Augustin Matei este deja un nume în industria ceasurilor personalizate ceasurile create de el fiind apreciate unanim atât în România cât și peste hotare, mărturie stând și fotografiile în care acesta apare alături de mai multe personalități din România sau de peste hotare ce poartă ceasurile create de el.

(fotopersonalități ce poartă ceasurile lui Augustin Matei)

Sursa foto articolAugustin Matei, facebook

Articolul precedentColiziune auto la Crevedia. O persoană a fost rănită
Articolul următorUpdate-Video| Inundații la Niculești. Intervin pompierii de la ISU Dâmbovița