Focul a mistuit o bucătărie de vară la Micloșanii Mici, în județul Dâmbovița. Din fericire nu au fost victime, iar intervenția rapidă a pompierilor a limitat proporțiile dezastrului.

Imagine

Astăzi,16 ianuarie 2020, în jurul orei 09:15, pompierii de la Garda de Intervenție Voinești au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească (bucătărie) din localitatea Micloșanii Mici (comuna Malu cu Flori).

Pentru lichidarea incendiului, pompierii voineșteni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum (metalic) neprotejat termic corespunzător față de elemente combustibile.

Au ars: bucătăria (confecționată din lemn) pe o suprafață de cca.35mp, piese de mobilier, obiecte de uz gospodăresc și aparatură electrocasnică din interiorul anexei.

Imagine

Pompierii au lichidat rapid incendiul, salvând din calea flăcărilor anexele gospodărești situate în imediata vecinătate.

Este al doilea incendiu din ultimele ore, doar în Dâmbovița, ce este generat de un coș de fum neizolat corespunzător. O altă intervenție a avut loc la școala din Butoiu de jos (comuna Hulubești), incendiul fiind generat și în acest caz tot de un coș de fum neizolat.

Articolul precedentDin cod galben în cod galben. Ceață, chiciură și polei, în sudul României și Moldova
Articolul următorUn bărbat de 79 de ani și-a dat foc, după ce a cumpărat combustibil de la o stație peco. Incidentul a avut loc la Găești