Accident grav petrecut în această dimineață pe DN 71, la Pucioasa, în județul Dâmbovița. Un autoturism a fost spulberat de pe șosea de un tir. Șoferul autoturismului, un bărbat de 70 de ani, a fost descarcerat de pompierii de la ISU Dâmbovița, și transportat în stare de inconștiență la spital.

Update

Din păcate șoferul autoturismului, un bărbat de 70 de ani, a decedat la spital, în ciuda eforturilor medicilor de a îl readuce la viață. Conform concluziilor preliminare autoturismul, condus de bărbatul decedat, a fost cel care a intrat pe contrasens și a fost spulberat de tir.

Știre inițială

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, în această dimineață (4 decembrie 2019), pe DN 71, pe raza orașului dâmbovițean Pucioasa. Conform informațiilor preliminare, este vorba de o coliziune extrem de puternică între un autoturism de mici dimensiuni, condus de un bărbat de 70 de ani, și un tir.

Imagine

Imagine

Autoturismul a fost practic spulberat de tir, la fața locului fiind solicitată intervenția celor e la ISU Dâmbovița, ce au eliberat conducătorul autoturismului dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Imagine

Victima a fost extrasă în stare de inconștiență, cu multiple leziuni ,și a fost transportată, de o ambulanță (SMURD) la CPU Pucioasa. Bărbatul prezenta semne vitale, la momentul în care a fost transportat la spital.

La fața locului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentAtenție șoferi! Avertizare Cod Galben de ceață, în partea de sud a județului Dâmbovița
Articolul următorSuporterii Chindiei Târgoviște s-au supărat pe club și jucători