Pompierii de la ISU „Basarab I” Dâmbovița l-au ajutat pe Moș Crăciun și anul acesta. Moșul a rămas fără sanie, ce „s-a defectat”, și a făcut apel la pompieri, ce l-au adus să împartă daruri, pentru 100 de copii din Dâmbovița, cu o autoscară. Copii au primit și un cadou inedit, o vizionare de film, într-un cinematograf, pentru cei mai mulți dintre ei fiind prima experiență de acest gen, din viață.

A devenit deja un obicei, al celor de la ISU „Basarab I” Dâmbovița, ca în fiecare an să îi întindă o mână de ajutor Moșului, ce, ca un făcut, „reușește” să strice sania, cu care aduce daruri, tocmai când ajunge în Dâmbovița.

Nicio o problemă nu a fost nici în 2018 când, cu ajutorul pompierilor, Moșul a ajuns la timp, cu o autoscară, pentru a împărți daruri, la aproximativ 100 de copii din Dragomireşti, Dărmăneşti şi Gura Ocniţei, trei comune dâmbovițene.

Copii l-au așteptat la intrarea unui complex comercial din Târgoviște. După ce au primit cadourile, de la Moșul ce a coborât din nacela autoscării de pompieri,  Moş Crăciun le-a mai făcut o surpriză copiilor, invitându-i pe toţi să vizioneze un film de animaţie 3D la cinematograf, mulţi dintre aceştia neavând, până în prezent, o astfel de ocazie.

Pompierii, de la ISU „Basarab I” Dâmbovița, au dat asigurări că dacă sania Moșului se mai strică, și anul viitor, nu va fi nicio problemă, ei fiind pregătiți ca să întindă o mână de ajutor, pentru ca acesta să nu întârzie la întâlnirea cu copii din Dragomirești, Dărmănești sau Gura Ocniței.

Articolul precedentPunct și de la capăt. CSM Târgoviște-CSU Brașov 80-92, la baschet feminin
Articolul următorVal de amenzi , pentru administratorii drumurilor publice din Dâmbovița