La Târgoviște s-a consumat, în 29 mai 2019, cea de-a treia ediție a „Paradei absolvenților”. Evenimentul, ce are o tradiție mai îndelungată în orașele mari din România, este organizat de doar trei ani la Târgoviște, iar la ediția din 2019 a strâns câteva sute de participanți, elevi de la liceele târgoviștene.

Foto-Parada absolvenților 2019 (sursa foto- facebook, Cristian Stan, Georgeta Călinoiu)

Pe ritmuri de fanfară, peste 1.500 de absolvenți de liceu, însoțiți de profesori și diriginți, părinți, directorii unităților liceale, inspectori școlari, studenți și cadre didactice ale Universității Valahia, dar și reprezentanți ai autorităților locale au mărșăluit pe străzile Târgoviștei pe traseul -Punctul de plecare (ora 11) I.S.J. Dâmbovița, Calea Domnească – Bulevardul Libertății – strada Poet Grigore Alexandrescu – Primăria Târgoviște – punctul final.
Foto– Parada absolvenților 2019-Primăria Târgoviște
(sursa foto-facebook, Cristian Daniel Stan, Monica Ilie)
Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște și Universitatea Valahia.
La punctul final al paradei (sediul primăriei Municipiului Târgoviște) liceenii nu au mai avut însă răbdare până la sfârșitul evenimentului și probabil plictisiți de discursurile rostite de organizatori au părărit destul de rapid perimetrul din fața Primăriei Târgoviște. În Târgoviște ființează 13 licee.
Articolul precedentExpoziţie de arte plastice, la Biblioteca Județeană
Articolul următorAdrian Țuțuianu declină invitația Gabrielei Firea, de a reveni în PSD