Mai multe incendii de vegetație au izbucnit în Dâmbovița, în ultimele 24 de ore. Pompierii dâmbovițeni trag un semnal de alarmă și spun că focul poate deveni de nestăpânit, dat fiind faptul că la momentul actual în județ este și cod galben de vânt puternic.

La Bucșani (foto articol), în Dâmbovița, focul a mistuit în noaptea de 4-5 aprilie suprafețe importante de teren cu vegetație uscată. Pompierii suspectează ca focul a fost pus intenționat.

Imagine

La fel se întâmplă si astazi, 5 aprilie 2020, când, conform unei informri a celor de la ISU Dâmbovița, pompierii dâmbovițeni se luptă cu incendii de vegetație la Găești, Pucioasa, Vârfuri, Hulubești, Crângurile și Petrești.

Astăzi, 5 aprilie, în judetul Dâmbovița este cod galben de vânt puternic iar la rafală vântul poate atinge și 70 km/h. Focul de vegetație este foarte greu de stins,în aceste condiții. Popmpierii suspectează că în majoritatea cazurilor este vorba de incendieri intenționate ale suprafețelor, în scopul „curțirii acestora”. Gesturi de oameni inconstienti, spun pompierii, pentru ca focul poate ajunge foarte repede și la zonele locuite, în aceste condiții.

La aceasta oră incendiile, din Dâmbovița,încă nu au fost stinse.

Articolul precedentMai puțin cu patru cazuri, în Dâmbovița, decât la precedenta raportare. 23 de persoane infectate cu coronavirus. Toate datele
Articolul următor31 de sancțiuni contravenționale, în doar două ore, în vecinătatea zonei de infecție cu coronavirus de la Corbii Mari, din Dâmbovița