Senatorul Adrian Țuțuianu a intrat și în rigul de box pentru a câștiga nu un meci ci mai mult…în alegeri. La Moreni,în Dâmbovița într-o acțiune de campanie electorală, senatorul PrO România, Adrian Țuțuianu și-a pus mănuși de box pentru o poză, de fapt mai multe, cu celebra familie Simion.

Imagine

În municipiul dâmbovițean Moreni a fost inaugurată o sală de sport,în principal dedicată boxului, de către viitorul candidat la funcția de primar al orașului, din partea Pro România. Inaugurarea nu a fost una obișnuită pentru că la eveniment au fost invitați membrii familiei de pugiliști Simion. Atât antrenorul Gheorghe Simion cât și băieții acestuia Marian și Dorel Simion, multiplii campioni ai României la box, în urmă cu mai mulți ani.

Imagine

Familia Simion nu a fost invitata întâmplător, asta pentru că Gheorghe Simion a semnat și o adeziune la Pro România, spunând că își dorea să intre în partid. Alături de acesta a fost liderul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, ce, pentru o poză cu campionii Dorel și Marian Simion și-a pus mănuși de box și a intrat pentru o sesiune de sparring, în ring.

Imagine

Evident că nu a fost vorba decât de o luptă cu… umbra, pentru că partenerii de antrenament ai senatorului nu s-au întrebuințat foarte tare.

Articolul precedentVictorie fără emoții, pentru CSM Târgoviște, la volei feminin. 3-0 la seturi, cu CSM Lugoj
Articolul următorMeciuri dramatice la Dubai. Cîrstea si Bogdan calificări spectaculoase în turul trei preliminar al turneului