Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște a fost depășită cu un sec 3-0, pe teren propriu, de echipa turcă Galatasaray Istanbul, în manșa tur a primei faze a competiției. Returul din 4 decembrie, de la Istanbul se anunță unul imposibil, pentru românce, din perspectiva șanselor la calificare în faza următoare.Suporterii gazdelor au desfășurat un imens steag tricolor, pe lungimea tribunei a doua, la debutul meciului.

La partida desfășurată la Târgoviște, în Sala Sporturilor, au fost mai mulți spectatori ca niciodată, la un meci de volei. Aproximativ 1800 de târgovișteni au fost în tribune. Echipa oaspete a fost încurajată de un grup de aproximativ 10 suporteri turci, dar care nu s-au făcut auziți decât sporadic.

Dacă în tribune disputa a fost câștigată clar de fanii echipei gazdă, în teren lucrurile au stat total diferit. Echipa oaspete, Galatasaray Istanbul nu a părut niciun moment că poate fi învinsă, asta în ciuda rezultatului strâns din fiecare set al disputei.

La final a fost CSM Târgoviște- Galatasaray Istanbul 0-3 (21-25, 23-25, 24-26), pentru oaspete, ce iau o serioasă opțiune, pentru calificarea în faza următoare a competiției. Finalul  setului trei a fost unul încins, când gazdele au sperat că pot prelungi partida (video). Nu au avut însă noroc.

Valerjan Luka (foto, alături de Diana Calotă-căpitanul gazdelor), antrenorul sârb al gazdelor de la Târgoviște a și declarat, la conferința de presă (video), de după partidă: „Asta e, mergem mai departe. Nu abandonăm lupta.”

Articolul precedentCinci minori, transferați de urgență la spital, după ce au înghițit calmante puternice
Articolul următor100 de ani de istorie – Centenarul Marii Uniri