Mitingul electoral de la Târgoviște a decurs fără incidente majore. Protestatarii au fost izolați într-un perimetru din care s-a sperat că nu vor fi auziți. Măsurile de siguranță  luate de organizatori au fost însă exagerate.

Mitingul de campanie electorală ce a blocat centrul Târgoviștei preț de mai multe ore nu a fost pe măsura așteptărilor. Zecile de mii de susținători ai partidului ce a organizat mitingul de la Târgoviște, au fost mai puțini decât așteptările. Cu toate aceste sute de autocare , au blocat orașul.

Organizatorii au luat măsuri excepționale de siguranță, forțele de ordine cerând chiar acreditare specială, din partea organizatorilor, chiar și pentru reprezentanții presei, pentru a avea acces în zona în care urma să fie organizat mitingul.

Deși a adecurs fără incidente majore, la mitingul de la Târgoviște au fost prezenți și contestatari ce au fost izolați de forțele de ordine, într-o margine a perimetrului unde avea loc mitingul. Cu toate acestea s-au făcut auziți pe toată durata manifestării de la Târgoviște.

(Video)

Articolul precedentFOTO| Accesul auto, pe străzile Târgoviștei, este restricționat, din cauza unui miting electoral
Articolul următorVideo| Viorel Moldovan a adus „berea sacră a campionilor” la Târgoviște. Declarații spumoase după victoria cu Metaloglobus