CSM Târgoviște, club sportiv al primăriei Târgoviște, a inaugurat sala de atletică grea. Investiția, realizată într-o fostă centrală termică dezafectată, în urmă cu mai mulți ani, a costat 200.000 de lei, iar la inaugurare edilul șef al localității a invitat politicienii locali să-și rezolve disputele pe ringul de box.

Sala de atletică grea a CSM Târgoviște reprezintă o investiție a administrației locale târgoviștene ce a fost promisă, dar amânată, vreme de de mai mulți ani. Cu ajutorul sumei de 200.000 de lei, din bugetul local, sala a fost în sfârșit finalizată, acum benefiicind de un ring de box, vestiare și saună. La ceremonia de inaugurare, organizată chiar în incinta sălii, ce s-a dovedit neîncăpătoare, pentru afluxul mare de invitați, proprietarii stabilimentului (administrația locală târgovișteană) au precizat că sala va funcționa atât pentru secția de box a CSM Târgoviște cât și pentru alte cluburi din oraș, ce au secții de pugilat, precum CSȘ Târgoviște.

Totodată, ringul de box, practic achiziția cea mai recentă, care a determinat și organizarea ceremoniei de inaugurare oficială, i-a dat prilejul edilului șef al orașului, Cristian Stan, să adreseze o invitatație mai puțin obișnuită, fiindcă a fost adresată nu sportivilor ci lumii politice locale. Politicienii au fost invitați să își rezolve disputele în ringul de box.(Video)

 

Chiar dacă toată lumea a zâmbit, nimeni nu a știut exact la ce s-a referit edilul șef al Târgoviștei, la rândul său un politician local. Cristian Stan (PSD) a fost criticat în ultima vreme, în câteva rânduri, de fostul său șef de partid, senatorul Adrian Țuțuianu, trecut la PRO România, între timp.

Articolul precedentSecretele tunelului din Bucegi, care leagă Dâmbovița de Prahova
Articolul următorTânăr de 19 ani electrocutat, după ce s-a suit pe un stâlp de înaltă tensiune