CSM Târgoviște, club sportiv al primăriei Târgoviște, a inaugurat sala de atletică grea. Investiția, realizată într-o fostă centrală termică dezafectată, în urmă cu mai mulți ani, a costat 200.000 de lei, iar la inaugurare edilul șef al localității a invitat politicienii locali să-și rezolve disputele pe ringul de box.

Sala de atletică grea a CSM Târgoviște reprezintă o investiție a administrației locale târgoviștene ce a fost promisă, dar amânată, vreme de de mai mulți ani. Cu ajutorul sumei de 200.000 de lei, din bugetul local, sala a fost în sfârșit finalizată, acum benefiicind de un ring de box, vestiare și saună. La ceremonia de inaugurare, organizată chiar în incinta sălii, ce s-a dovedit neîncăpătoare, pentru afluxul mare de invitați, proprietarii stabilimentului (administrația locală târgovișteană) au precizat că sala va funcționa atât pentru secția de box a CSM Târgoviște cât și pentru alte cluburi din oraș, ce au secții de pugilat, precum CSȘ Târgoviște.

Totodată, ringul de box, practic achiziția cea mai recentă, care a determinat și organizarea ceremoniei de inaugurare oficială, i-a dat prilejul edilului șef al orașului, Cristian Stan, să adreseze o invitatație mai puțin obișnuită, fiindcă a fost adresată nu sportivilor ci lumii politice locale. Politicienii au fost invitați să își rezolve disputele în ringul de box.(Video)

 

Chiar dacă toată lumea a zâmbit, nimeni nu a știut exact la ce s-a referit edilul șef al Târgoviștei, la rândul său un politician local. Cristian Stan (PSD) a fost criticat în ultima vreme, în câteva rânduri, de fostul său șef de partid, senatorul Adrian Țuțuianu, trecut la PRO România, între timp.