Explozie, neurmată de incendiu, în bucătăria unui apartament dintr-un bloc din orașul dâmbovițean Fieni. Cei doi locatari ai apartamentului au ajuns la spital. Întregul imobil a fost evacuat de pompieri.

Imagine

Deflagrația a avut loc la orele serii (15 ianuarie 2020) într-un bloc de pe strada Republicii, din orașul Fieni. Explozia nu a fost urmată de incendiu. La fața locului au intervenit de urgența 3 ASAS și 2 SMURD de la ISU Dâmbovita. Cei doi locatari ai apartamentului, unde s-a produs explozia, au avut nevoie de îngrijiri medicale, bărbatul prezentând arsuri la nivelul capului și toracelui. Aceasta a fost transportat de urgență la spital. Soția acestuia , care era paralizată, a fost evacuată de pompieri. Aceasta a suferit doar un atac de panică.

Imagine

Imagine

Pompierii au luat decizia evacuării întregului imobil, până când reprezentanții companiei de gaze, sosiți la locul incidentului, nu vor decide că blocul nu prezintă riscuri. Conform informațililor preliminare, structura de rezistență a imobilulului nu a fost afectată în urma deflagrației. Doar apartamentul in care s-a produs explozia fiind afectat( un perete interior dislocat).

Articolul precedentNicio emoție! CSM Târgoviște trece cu 3-0, la seturi, de CS ”U” NTT Data Cluj, la volei feminin
Articolul următorDosare penale pentru 6 persoane racordate ilegal la rețeaua de energie electrică