Lucrările de reabilitare a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, decurg conform planului. Cel puțin asta spun autoritățile locale din Târgoviște, administrație ce este proprietar al arenei.

Arena „Eugen Popescu” din Târgoviște a intrat în reabilitare în luna iulie 2019. Iar lucrările sunt de anvergură, pentru a putea aduce stadionul la standarde ce să poată permită disputarea de meciuri de fotbal din prima ligă, pe această arenă.

Vechiul stadion a fost demolat parțial iar acum în șantierul deschis pe locul a ceea ce odată a fost tribuna a II-a a stadionului „Eugen Popescu” se construiește viitoarea tribună I.

Cum arena este închisă, iar accesul este interzis în incintă, fotografiile din șantier sunt cele pe care periodic le difuzează administrația locală. Cele mai recente sunt cele de astăzi (2 decembrie 2019) ce au venit însoțite și de următorul comentariu, postat de edilul șef al orașului:

 „S-au turnat deja 50 dintre cei 69 de cuzineti de sustinere a noii tribune.
📌 Cu o greutate care variaza intre 50 si 85 de tone fiecare, aceste structuri din beton armat reprezinta elementele principale ale fundatiei noii constructii.
In cateva zile, aceasta etapa va fi finalizata.”

La tribuna I a stadionului,ce va deveni, după reabilitare, tribuna a II-a, lucrările  sunt sistate însă. Promisiunea inițială a fost ca stadionul să fie gata (reabilitat integral) până în vara anului 2020. Cum din 2019 zilele în care se va mai putea lucra se pot număra pe degetele de la maxim cele două mâini, cel mai probabil lucrările vor fi reluate în primăvara anului 2020.

Sursa foto articolfacebook, Daniel Cristian Stan