Luni a fost semnat contractul de execuție pentru obiectivul “Construire teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament în Municipiul Târgoviște”.

Acesta va fi amplasat în imediată vecinătate a Complexului Turistic de Natație și, care, începând cu vara anului viitor, va asigura condiții execelente de antrenament atât pentru echipa de seniori a FC Chindia Târgoviște, cât și pentru grupele de copii și juniori.

Suprafață totală a investiției va fi de 9.858 mp, iar spațiul de joc va avea o suprafață 7.140 mp (68,00 ml x 105,00 ml).

Investiţia se ridică la aproximativ 450.000 de euro, din care, suma de aproximativ 200.000 de euro va fi suportată de Federaţia Română de Fotbal.

Activitățile de furnizare și montare a gazonului vor fi realizate de către Federația Română de Fotbal iar iluminatul nocturn va fi asigurat prin montarea a 26 de stâlpi de iluminat ce vor susține câte 4 lămpi de 400 W cu halogeanura metalică.

„Cu privire la noul stadion, beneficiar Compania Națională de Investiții „CNI” SA, pe parcursul realizării investiției, respectiv Consiliul Județean Dâmbovița, după realizarea investiției, stadion care va fi construit pe terenul situat la fosta UM Gara, precizez că Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a avizat favorabil studiul de prefezabilitate, etapele următoare ale investiției fiind constituite de întocmirea studiului de fezabilitate și de parcurgerea procedurii de achiziție publică în vederea încheierii contractului având că obiect proiectarea şi execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii amintit”, a precizat edilul Cristian Stan.

Pe de altă parte, a fost finalizată expertiză în construcții la stadionul „Eugen Popescu”, urmând a fi realizate documentațiile tehnice în vederea reabilitării stadionului, astfel încât să fie asigurate condițiile minimale pentru a putea găzdui, cât mai repede, meciuri de prima liga.

Articolul precedentZiua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, la Muzeul Poliței
Articolul următorAmbasadorul Rusiei, întâlnire cu „ambasadorul BOR”, la Târgoviște