Consiliul Județean Dâmbovița va derula, în incinta Parlamentului României, un proiect de promovare a județului, intitulat ”Descoperă Dâmbovița”. Evenimentul are loc în perioada 15 – 17 octombrie 2018.

„Acțiunea are ca scop principal prezentarea, la nivel național, atât a tuturor elementelor de identificare a județului, îndeosebi valori, tradiții și cultură, cât și de a face cunoscut publicului interesat potențialul economic, istoric, educațional și turistic al locului. Evenimentul va fi unul important pentru afirmarea județului Dâmbovița în circuitele turistice și va contribui la dezvoltarea socio-economică a zonei, având în vedere faptul că investițiile demarate în ultima perioadă în județ și oportunitățile existente, în prezent, în acest domeniu sunt unele de anvergură”, a precizat vicepreședintele CJ Dâmbovița, Luciana Cristea.

Luciana Cristea, CJ Dambovita

Șefii județului cred că proiectul ”Descoperă Dâmbovița” este un bun prilej de a promova părți ale istoriei românilor, orașul Târgoviște, reședința județului și fosta Cetate de Scaun a Țării Românești, care este un simbol arhitectural reprezentativ pentru trecutul și evoluția statului român.

„În acest sens, avem plăcerea de a vă invita să vă alăturați demersului inițiat de Consiliul Județean Dâmbovița și să vizitați, în perioada 15-17 octombrie 2018, standul de promovare aferent proiectului ”Descoperă Dâmbovița”, ce va fi amplasat în incinta Parlamentului României”, mai spune Luciana Cristea.

Articolul precedentFocuri de armă la Butimanu. Primarul a scos pistolul pentru a alunga hoții din lanul de porumb
Articolul următorLaura Stoica, omagiată la Târgoviște, într-un concert extraordinar