Furtunile violente din ultimele ore, ce au fost însoțite de căderi de grindină, au lăsat fară curent electric mii de familii din județul Dâmbovița. La Petrești, Ludești,Odobești sau I.L.Caragiale sunt sute de gospodării ce au rămas fără energie electrică,încă din noaptea de 20-21 mai.

În intervalul 20 mai, ora 13.00-21 mai, ora 6.00, după cum informeză cei de la ISU Dâmbovița, fenomenele meteo extreme (furtuni deosebite de puternice,însoțite de descărcări electrice și căderi masive de grindină) au afectat mai multe localitați din Dâmbovița, în ceea ce privește rețeaua de alimentare cu energie electrică:

La Petrești-849 de abonați

Ludești-124 de abonați

Odobești-715 abonați

I.L.Caragiale-194 de abonați

se înregistreaza cele mai mari probleme. Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare a energiei electrice) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a localităților afectate.

După cum informează cei de la ISU DB. Care mai precizează că toate subunitățile Insectoratului sunt pregătite pentru a afcae fața evenimentelor ce s-ar putea produce în aceasta perioadă.

Imagine

În seara zilei de 20 mai,judtul Dâmbovița a fost afectat de furtuni deosebit de puternice (cod portocaliu de furtună) ce au fost însoțite de căderi importante de grindină ce au afectat mai multe localitați. Mai multe detalii și imagini aici realitateadedambovita.net

Articolul precedentFoto-Video| Grindina a făcut prăpăd în Dâmbovița. Pământul a fost acoperit de gheață
Articolul următorChindia a reluat antrenamentele. După testarea pentru coronavirus târgoviștenii fac și vizita medicală. Totul în…deplasare