Clubul administrației locale din Târgoviște, CSM Târgoviște, și-a schimbat elementele de identificare, în spațiul virtual. Clubul are o nouă fotografie, la poza de copertă, din facebook, în care apare mesajul „Învățați-vă copii să iubească România!”

CSM Târgoviște este o entitate sportivă finanțată din fondurile administrației locale târgoviștene. Clubul are în principal două secții, de baschet și volei feminin, către care sunt alocate cele mai multe dintr fondurile bugetate, pe parcursul unui an de zile, chiar dacă, în cadrul clubului, mai există secții de box, judo, radioamatorism, natație și tenis. Cele două echipe (volei și baschet) participă de ani buni în primele ligi naționale fiind mai mereu în lupta pentru primele locuri.

Imagine

Schimbarea elementelor de identificare, se produce pentru prima dată, după o lungă perioadă, iar imaginea (vezi foto articol), în care apare tricolorul românesc, alături de un banner pe care stă scris „Învățați-vă copii să iubească România!”, reprezintă o fotografie de la un meci de baschet, disputat cu ani în urmă, la Sala Sporturilor din Târgoviște, de către echipa locală, în cadrul primei ligi de baschet feminin.

Reprezentanții clubului spun că decizia de schimbare a elementelor de identificare (doar în mediul virtual) nu are legătură cu evenimentele politice ale momentului și că este doar o coincidență faptul că schimbarea a apărut chiar înaintea turul I al alegerilor prezidențiale, așa că speculațiile pe acest subiect nu au niciun sens.

Articolul precedentBiciclist accidentat grav de o mașină, pe un drum județean, din Dâmbovița
Articolul următorCe soluții are noul ministru al Sportului pentru deblocarea finanțării pentru tenis și cum răspunde la mesajul postat de Halep și Cîrstea